Få et kvalificeret eleftersyn !

Fra 1. maj 2012 er det lovpligtigt at få lavet et eleftersyn i forbindelse med hushandler, hvor der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Et eleftersyn er en stikprøvevis gennemgang af boligens elinstallationer, hvor de tilgængelige installationer undersøges.

LÆS MERE HER …

Lad os tjekke din el-installation !

Sikkerhedsstyrelsen har anslået, at el-installationer er årsag til omkring 790 brande om året. Derfor er det en god ide at lade os tjekke dine el-installationer. Vi deltager i øjeblikket i Lauritz Knudsens el-sikkerhedskampagne.

I forbindelse med denne kampagne kan vi tilbyde en gennemgang af din el-installation. Vi undersøger bl.a. din el-tavle, dine stikkontakter og andre udtag og vi vurderer om din el-installation er lovlig og sikker.

Pris inkl. moms: kr. 995,00 — LÆS MERE HER …

Virker din fejlstrømsafbryder ?

Overordnet findes der to muligheder for at beskytte sig mod elektrisk stød, HPFI-afbrydere eller jordforbindelse. Den ultimative beskyttelse er naturligvis en kombination af begge dele. Det har i en årrække været et lovkrav at have jordbeskyttelse og HPFI i nye elinstallationer i hjemmet, men der er stadig en del steder i den private boligmasse og i industrien, som mangler en af de to beskyttelsesmuligheder.

Er der i forvejen installeret en HFI-afbryder kræves denne ikke udskiftet til en HPFI, men den skal være virksom.

Kontakt os og få udskiftet eller udmålt din eksisterende fejlstrømsafbryder.

– Test / udmåling af fejlstrømsafbryder kr. 495,00 inkl. moms.
– Udskiftning af fejlstrømsafbryder kr. 995,00 inkl. moms.

LÆS MERE HER …